28 augusti 2016
18:00

Vasalunds Stockholm IF 3

Referat: IF Brommapojkarna 3 - Vasalunds Stockholm IF 3

Med båda ordinarie målvakterna borta, så fick det bli Adam mellan stolparna. Detta främst pga att han inte riktigt är 100% i sitt vänsterknä och således inte kan springa fullt ut.
Matchen startade som förväntat. Vasalund äger bollen och rullar den väldigt fint emellan sig. Adam får göra några fina räddningar innan Vasalund i den 7:e minuten gör 0-1. Vi lyckas vid några tillfällen kontra, dock utan att skapa någon riktig farlighet. I den 10:e gör dem 0-2 och i den 13:e 0-3. Vi får jobba väldigt hårt i försvarsarbetet och där framförallt Joel gör ett fantastiskt jobb. I 17:e gör de 0-4 men sedan kommer halvlekens höjdpunkt ur ett BP perspektiv. Joel gör en mycket fin brytning på mittlinjen och bollen går fram till Fille. Han vänder snyggt om och slår en genomskärare till Jonathan som kommer före målvakten och petar in 1-4. Tyvärr tappar vi markeringarna igen och dem gör 1-5 i sista sekunden av första halvlek.
I andra börjar vi bättre än i första. I 4:e minuten spelar Ture en fin boll på djupet till Malle som kommer före sin back och ur ganska snäv vinkel smäller han dit 2-5. Minuten senare göra Vasalund 2-6. Adam fortsätter att storspela i målet med flera fina räddningar. I 13:e gör dem 2-7 och i sista minuten gör dem 2-8.
Det var ingen diskussion om vilket lag som var bäst på plan. Dock ska våra killar ha en eloge för att de jobbade hela vägen fram till slutsignalen. Ett extra plus till Joel som slet hårt över stora ytor.